Osjeti snagu digitalnog oglašavanja!

Digitalno oglašavanje je dinamični reklamni sadržaj na digitalnom panelu namijenjen za ciljane klijente, javni servis, politički marketing, idealan za lansiranje novih proizvoda, oglašavanje posebnih ponuda i brendiranje.

Naši klijenti

Oni su nam poklonili svoje povjerenje

Video

Pogledajte primjere digitalnog saržaja

Recenzije

Utisci zadovoljnih klijenata

Zaista je teško izabrati gdje se reklamirati u moru ponuda koje svakodnevno dobijamo. Svoje povjerenje poklonili smo firmi Xplode media koji su u potpunosti opravdali isto i doprinijeli su u prepoznatljivosti našeg brenda. Odabrali smo više ekrana za prikaz različitog sadržaja, što nam je pružilo bogatstvo izbora. 

Nektar pivo

Banjalučka pivara

Privukla me je pristojna cijena koja je prihvatljivija od televizijske čak 80% a efekat je isti. Omjer cijene i kvaliteta je dobar! Hvala Vam što ste u naš grad donijeli ovaj oblik oglašavanja, sigurno ćete i ubuduće biti naš izbor! Nastavite biti profesionalni i ažurni kao i do sada. Preporuke!

Grad Trebinje

Trebinje

Do sada smo se reklamirali u raznim printanim medijima i ne mogu reći da nije bilo dobrih rezultata ali mnogo više mi sviđaju životopisne video poruke koje su lako pamtljive i prijemčive za oko zbog kojih je raslo interesovanje potencijalnih posjetioca. Tople preporuke za Xplode media i ovaj vid promocije

Kamengrad pivnica

Višegrad

Mi smo firma koja se dugi niz godina uspješno bavi građevinskim radovima i smatrali smo da bi zbog ozbiljnosti poslovanja trebali da se istaknemo na najvišem nivou marketinškog neba. Izabrali smo Xplode media displeje i nismo se pokajali. Rezultati su sjajni, hvala vam! .

Rad Građevinar

Trebinje

Ovdje smo da vam pomognemo!

Adresa

Vinogradska 3

Email adresa

xplodemediadoo@gmail.com

Info telefon

065/542-370

065/323-303